Vantaankosken ideakilpailun voittajat valitsee poikkitieteellinen tuomaristo

29.10.2015

Vantaankosken alueen avoimelle ideakilpailulle on nimetty tuomaristo, johon kuuluu useita modernin työn, yrityselämän ja verkottumisen asiantuntijoita sekä Vantaan kaupungin ja järjestäjien edustajat. Tuomaristo valitsee kilpailun voittajat 

Tuomaristoon kuuluu modernin työn, yrityselämän ja verkottumisen huippuasiantuntijoita sekä Vantaan kaupungin ja järjestäjien edustajat. Tuomaristo arvostelee kilpailuehdotukset ja päättää kilpailun tuloksesta. Se voi kuulla myös ulkopuolisia asiantuntijoita.

Tuomaristoon on nimetty:

  - Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä
  - hallitusammattilainen Anne Korkiakoski
  - Atea Finland Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja Sarita Laras
  - Helsingin kaupunginvaltuutettu ja bisnesenkelijärjestö FiBAN:in toimitusjohtaja Jan D. Oker-Blom
  - Aalto-yliopiston ulkosuhteista vastaava vararehtori ja professori Hannu Seristö
  - Slushin varatoimitusjohtaja Marianne Vikkula
  - Sanoma Oyj:n kiinteistöjohtaja (1.1.2016 alk.) Ville Jokela

Puheenjohtajana toimii SRV Yhtiöt Oyj:n hankekehityksen johtaja Jouko Pöyhönen ja sihteerinä VTT:n tutkimuspäällikkö Maaria Nuutinen.

- Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tuomariston, joka edustaa erittäin monipuolisesti ja korkeatasoisesti modernin työn näkökulmia. Jäsenet tuntevat yhteiskunnallisen suunnittelun ja päätöksenteon, globaalin yritystoiminnan, uusimman tietotekniikan ja työyhteisöjen kehittämisen, kasvuyritysten ja sijoittajien, yliopistomaailman, opiskelijoiden, verkostojen luomisen sekä kiinteistöjohtamisen ja rakentamisen osaamista, Jouko Pöyhönen kertoo.

Vantaankosken avoimella idea- ja konseptikilpailulla haetaan konseptia tulevaisuuden yrityskampukselle. Kilpailun järjestävät 1.11.2015-29.2.2016 SRV Yhtiöt Oyj ja Sanoma Oyj. Vantaan kaupunki toimii kilpailussa tiedon tuottajana omien kehityshankkeidensa puitteissa. VTT tukee järjestäjiä asiantuntijarooleissa.

Lisätietoja: 
Jouko Pöyhönen, Johtaja, Hankekehitys, SRV Oyj, puh. 0201 455247, jouko.poyhonen@srv.fi