Palkinnot

Kilpailun palkintosumma on 50 000 €, josta 20 000 € on varattu pääpalkintoon ja 30 000 € jaetaan tuomariston harkinnan mukaan eri osa-alueilla ansioituneille suunnitelmille. Lisäksi voidaan jakaa kunniamainintoja ansiokkaille suunnitelmille.

Tuomaristo

Jouko Pöyhönen

Jouko Pöyhönen, DI, on SRV:n hankekehitysjohtaja ja toimii tässä ideakilpailussa tuomariston puheenjohtajana. Jouko on ollut vastuullisessa roolissa SRV:n merkittävimpien aluekehityshankkeiden kehittämisessä ja hän on myös panostanut voimakkaasti erilaisten julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyömuotojen kehittämiseen. Innovatiivisuus, oivaltavuus ja idearikkaus ovat Joukolle tunnusomaisia piirteitä.

Maaria Nuutinen

Maaria Nuutinen, PsT, toimii VTT:llä tutkimuspäällikkönä liiketoiminnan ekosysteemien, arvoketjujen ja ennakoinnin alueella ja hän on ideakilpailun tuomariston sihteeri. Hänen asiantuntemusalueenaan on ihmisten ja organisaatioiden toiminta. Kiinnostus toiminnan kehittämiseen, työssä oppimiseen ja toimintakulttuurin uudistumiseen on vienyt Maarian erilaisiin projekteihin useilla eri toimialoilla.


Ville Jokela

Ville Jokela, DI, on Sanoma Oyj:n uusi kiinteistöjohtaja (vuoden 2016 alusta). Ville on toiminut Posti Kiinteistöt Oy:ssä kehitysjohtajana sekä NCC Property Development Oy:ssä yksikönjohtajana ja hänellä on pitkä kokemus erilaisten toimitilojen ja konseptien kehittämisestä Suomessa ja sen lähialueilla.

Anne Korkiakoski

Anne Korkiakoski, KTM, on kokenut hallitusammattilainen, joka on työskennellyt muun muassa Koneen ja Elisan markkinointi- ja viestintäjohtajana. Vuoden markkinointijohtajana 2012 palkittu Anne työskentelee tällä hetkellä esimerkiksi Oral Hammaslääkärien, Oulun Energian ja Vaasan yliopiston hallituksissa.

Sarita Laras

Sarita Laras, VTM, on tietotekniikan palveluyhtiö Atea Finland Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja. Sarita on työskennellyt lähes kaksikymmentä vuotta viestinnän, markkinoinnin, brändinhallinnan ja yrityskulttuurin kehittämisen parissa. Hänen ammatillisen intohimonsa kohteita ovat mielekkään ja tuottavan työelämän kehittäminen, valmentava johtaminen sekä osallistavan yrityskulttuurin rakentaminen aidoksi kilpailutekijäksi.

Jan D. Oker-Blom

Jan D. Oker-Blom, VTM ja MBA, on Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen ja RKP:n entinen varapuheenjohtaja. Janin asiantuntemusalueita ovat erityisesti rahoitus, yrittäjyys sekä pienten ja keskisuurten yritysten sektori, ja hän on toiminut myös lukuisissa luottamustehtävissä.

Hannu Penttilä

Hannu Penttilä, DI, on elokuusta 2015 toiminut Vantaan kaupungin maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimialan apulaiskaupunginjohtajana. Hannulla on pitkä kokemus seudullisesta yhteistyöstä sekä kaupunkisuunnittelusta ja -rakentamisesta. Viimeksi hän toimi kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistötoimesta vastaavana apulaiskaupunginjohtajana Helsingissä.

Hannu Seristö

Hannu Seristö, KTT, toimii Aalto-yliopiston verkostoista, vaikuttavuudesta ja kansainvälisistä suhteista vastaavana vararehtorina. Hannu on opettanut kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä teemoja Suomessa ja ulkomailla painopisteen ollessa kansainvälisen markkinoinnin johtamisessa.

Marianne Vikkula

Marianne Vikkula on Slush-startup-tapahtuman varatoimitusjohtaja ja tuotantotalouden opiskelija Aalto-yliopistossa. Hän on ollut näkemässä ja tekemässä suomalaisen kasvuyrityskentän muutosta jo vuosien ajan Slush-tapahtuman ydintiimissä. Marianne palkittiin vastikään Espoon kasvattina 2015.