Uusi Vantaankoski mediassa

Vantaankosken työpaikka-alueelle haetaan uutta draivia

Uudenlainen ideakilpailu Vantaankosken alueen yrityskampuksen konseptista

Piilaakso löytyy myös Vantaalta

Uutisia

Uusi Vantaankoski -ideakilpailun voittajatyö haastaa luomaan vapaakaupungin työelämän kokeiluille

SRV:n, Sanoman, Vantaan kaupungin ja VTT:n yhdessä järjestämän Uusi Vantaankoski -ideakilpailun voittajaksi on valittu L Arkkitehdit Oy:n johtama poikkitieteellinen työryhmä. Uusi Vantaankoski -ideakilpailulla haettiin konseptia innovatiiviselle yrityskampukselle. Voittoisa Futurama-ehdotus purkaa ennakkoluulottomasti työn, vapaa-ajan, kodin ja työpaikan raja-aitoja.

Lue lisää

New Vantaankoski Idea Competition’s winning entry proposes free city for experiments in working life

A multidisciplinary team, led by L Arkkitehdit Oy, has been selected as the winner of the New Vantaankoski Idea Competition, jointly organised by SRV, Sanoma, the City of Vantaa and VTT. The goal of the New Vantaankoski Idea Competition was to find a concept for an innovative business campus. The winning proposal, Futurama, openmindedly breaks down the boundaries of work, leisure, home and workplace.

Read more

Ideakilpailuun korkeatasoisia töitä – tulokset julkistetaan 21.4.

Uusi Vantaankoski –ideakilpailuun saapui töitä useista maista. Kilpailun pääpalkinto on 20 000 euron suuruinen ja palkintosumma kokonaisuudessaan 50 000 euroa. Tulokset julkistetaan 21.huhtikuuta.

Lue lisää

High-grade entries submitted to The New Vantaankoski Idea Competition – results to be announced on April 21

The New Vantaankoski Idea Competition ended on February 29, 2016. In addition to Finnish teams, concept entries for a future business campus were sent, among others, from Canadian and South Korean participants.

Read more

Superpienet ja megaisot samassa veneessä

Verkostot ovat startup-vaiheen yritysten ja yhteisöjen tärkeimpiä voimavaroja. Myös vakiintuneet yritykset ovat yhä kiinnostuneempia startupeista, kertoo Marianne Vikkula. Maantieteellinen alue ja naapurikorttelit voivat parhaimmillaan olla todella suotuisa kasvualusta yhteistyölle ja liiketoiminnalle.

Lue lisää

Uusi Vantaankoski -ideakilpailu jatkuu 29.2. saakka

Tulevaisuuden yrityskampusta ideoiva Uusi Vantaankoski -kilpailu jatkuu 29.2. saakka. Ensimmäisiä töitä on jo jätetty, kertoo tuomariston puheenjohtaja Jouko Pöyhönen.

Lue lisää

New Vantaankoski idea competition continues until 29 February

The New Vantaankoski idea competition for a future business campus will continue until 29 February. The first entries have already been submitted, says Jouko Pöyhönen, the jury chairman.

Read more

Paraskin idea tarvitsee markkinointia - muista nämä viisi asiaa

18.2.2016

Suomalaisiin arvoihin on betonoitu insinööriosaamisen ihailu. Hyviä ollaan oltu hevosta suuremmissa konepajatuotteissa ja välillä pienemmissäkin. Tuotekehitys toimii, mutta kaupallistamisessa on parantamisen varaa. Samaan aikaan jaksamme ihmetellä, miten länsinaapuri saa köykäisemmätkin ideat myytyä maailmalle.

Lue lisää


Vantaankoskelle halutaan innovatiivinen yrityskampus

16.2.2016

Vantaankoskelle haetaan ideakilpailun avulla konseptia innovatiiviselle yrityskampukselle. Helmikuun lopussa päättyvän kilpailun järjestävät SRV, Sanoma, Vantaan kaupunki ja VTT.

Lue lisää

Työympäristö voi vetää Suomeen huippuja

5.2.2016

Kun mietitään miten Suomeen saadaan lisää kansainvälisiä yrityksiä ja kipeästi kaivattuja investointeja, on hyvä välillä katsoa asiaa hieman kauempaa ja laajemmasta perspektiivistä. Luonnollisesti päätöksentekijät arvioivat osaamistasoa, kustannustasoa, logistisia yhteyksiä, lainsäädäntöä, verotusta, jne. mutta päätöksiin liittyy myös vaikeammin mitattavia ja arvotettavia tekijöitä.

Lue lisää

Sijainti lisää kasvuyrityksen houkuttelevuutta sijoituskohteena

12.1.2016

Moni päättäjä miettii juuri nyt, miten Suomea ja suomalaisia yrityksiä tehdään houkuttelevammiksi. Miten saamme enemmän sijoituksia maahan ja kasvuyrityksiin lisää vauhtia. Samaan aikaan toisaalla lukuisat kasvuyrittäjät tarvitsevat pääomaa ideaansa tai yrityksen alkutaipaleelle. Ongelmaa on turha surkutella, ratkaisuja on tarjolla.

Vantaankoskelle visioidaan tulevaisuuden yrityskampus

8.1.2016

Vantaankosken yritysalueella on käynnissä avoin idea- ja suunnittelukilpailu, jonka aiheena on tulevaisuuden yrityskampus.

Lue lisää

Tuottavassa työympäristössä johdetaan kulttuuria

21.12.2015

Eri organisaation osien tai toimialojen yhteistyö luo synergiaa ja parhaimmillaan aivan uudenlaisia liiketoimintaideoita. Tarvitsemme niin digitaalisia kuin fyysisiä toimintaympäristöjä näiden ideoiden kasvualustoiksi ja ponnahduslaudoiksi, kirjoittaa Sarita Laras, Atean henkilöstö- ja viestintäjohtaja.

Vastaukset kilpailua koskeviin kysymyksiin

15.12.2015

Kilpailun osallistujille annettiin mahdollisuus tehdä tarkentavia kysymyksiä koskien kilpailun järjestelyjä. Viestikanavana kysymysten esittämiselle oli kilpailun verkkosivujen keskustelupalsta. Kilpailun järjestäjät ovat nyt antaneet vastauksensa esitettyihin kysymyksiin.

Här planeras framtidens företagscampus

13.12.2015

Vandas Silicon Valley har området med högteknologiföretag vid Vandaforsen kallats. En idétävling kring framtidens företagscampus ska ge området ett lyft.

Ekosysteemit virittävät tulevaisuuden yrityskampuksia

20.11.2015

Niin kuin kaikki mikä kehittyy, suuret toimitilakokonaisuudet, business parkit, ovat 
muutoksen edessä. Moderni liikkuva työ ja globalisaatio lisäävät kilpailua ja luovat uusia mahdollisuuksia, joihin myös toimitiloja on mukautettava.

Vantaankosken ideakilpailun voittajat valitsee poikkitieteellinen tuomaristo

29.10.2015

Vantaankosken alueen avoimelle ideakilpailulle on nimetty tuomaristo, johon kuuluu useita modernin työn, yrityselämän ja verkottumisen asiantuntijoita sekä Vantaan kaupungin ja järjestäjien edustajat. Tuomaristo valitsee kilpailun voittajat 

Tulevaisuuden yrityskampuksen konseptia haetaan Vantaankoskelle avoimella ideakilpailulla

5.10.2015

Rakennusliike SRV, Sanoma-konserni ja Vantaan kaupunki hakevat tulevaisuuden yrityskampuksen konseptia Vantaankosken alueelle. Avoimeen suunnittelukilpailuun halutaan ideoita mahdollisimman monista näkökulmista. Kilpailuaika on 1.11.2015-29.2.2016.