Vantaankoskelle halutaan innovatiivinen yrityskampus

16.2.2016

Vantaankoskelle haetaan ideakilpailun avulla konseptia innovatiiviselle yrityskampukselle. Helmikuun lopussa päättyvän kilpailun järjestävät SRV, Sanoma, Vantaan kaupunki ja VTT.

Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai porukalla, ja ehdotuksia toivotaan monien eri alojen ihmisiltä. Myös ilmaisutapa on vapaa.

VTT:n Sustainable and smart city -tutkija Antti Knuutin mukaan ideointia ei ole kahlittu minkään tietyn tekniikan tai formaatin raameihin, jotta mahdollisimman moni innostuisi hieromaan älynystyröitään ja käyttämään luovuuttaan.

‒ Toivomme ehdotuksia, joissa uudet työtavat, työhyvinvointi ja monipuoliset palvelut integroituvat olemassa olevaan toimintaan. Kilpailun järjestäjät etsivät näkemyksiä, joilla Vantaankoskesta rakennetaan joustava, kansainvälinen ja vireä ympäristö niin vakiintuneille isoille toimijoille kuin ensiaskeleitaan ottaville startupeille sekä arvoketjun eri kohtiin asemoituville mikroyrityksille.

‒ Kilpailijoiden tehtävä on miettiä viitekehys, jossa erilaisista kohtaamisista syntyy uusia innovaatioita ja kannattavaa liiketoimintaa, Knuuti kiteyttää.

Lue koko juttu täältä